Det här är Denise

Välkommen till Denise blogg om inredning, mode och mat. För att hålla sig ajour inom inredning, mode och mat läser hon många tidningar och mycket på Internet om detta. Hon har funderingar på att läsa till inredningsdesigner för att kanske kunna jobba med det. Minst 1 gång i veckan har hon middagsbjudning för släkt och vänner då hon testar nya maträtter för att utveckla sin matlagning. Hon har en stor umgängeskrets, med många vänner och en stor släkt. När hon lagar mat försöker hon testa nya maträtter, nya matlagningssätt och utveckla de maträtter hon redan testat för att de ska bli fulländade. Inspirationen får hon från olika matlagningsprogram på tv, böcker och tidningar.

Det är samma sak med mode och inredning där hon hämtar inspirationen från internet, tv, böcker. Hon går ofta i affärer för att se vad det finns för utbud och tycker om att åka till London samt New York för att shoppa både mode och inredningssaker.

Hon tränar en hel del för att hålla sig vältränad då det är mycket provsmakande för att lyckas med den perfekta matlagningen. Det blir en hel del gym, promenader och löprundor. Under dessa träningspass lyssnar hon på sin favoritmusik som råkar vara hårdrock. Hon tycker att den musiken håller henne fokuserad och får henna att inte tappa tempot utan känner sig motiverad att fortsätta.

Så vem är Denise?

En tjej på 24 år som tycker om att inreda sitt hem och hon gillar också mode och matlagning. Förutom detta tycker hon om att rida och träffa vänner. För tillfället bor Denise nere på soliga Malta, och ridningen sker mest sporadiskt. Hon gillar även att skriva om sig själv i tredjeperson lite för mycket.